Nike Air Shox

tech behandelingen die uw huid kan transformeren

denk dat de enige manier om de veroudering van de huid aan te pakken is fillers of Botox? Nu niet meer: ​​rimpels, slappe huid en pigmentatie kan nu worden bestreden gewoon door te gaan voor salomon snowboard een gezichtsbehandeling.

de buccale Techniek, gerapporteerd in Mail vorige week, is één van een groot aantal innovatieve nieuwe behandelingen die de effecten van de operatie na te bootsen. Terwijl de standaard reinigen, buff en hydrateren kunt u een korte duur gloed, de belofte van deze technologisch geavanceerde ‘super gezichtsbehandelingen’ onmiddellijk en duurzaam anti aging voordelen.

wat er bij? De meeste gezichtsbehandelingen worden beschouwd als een verzachtende traktatie, een kans om als ontspannen op de huid te verfraaien. De laatste moet gezicht zijn echter allesbehalve ontspannend.

De behandeling is vaak acuut pijnlijk, maar dat betekent niet bekende gezichten zoals Keira Knightley, Scarlett Johansson en Kate Moss te stoppen in de rij om het eens te proberen.

In het Verenigd Koninkrijk, ‘Buccalling’ is de handtekening techniek van de wereldklasse facialist Nichola Joss (waarvan de klanten zijn Onder Pantserhorizon andere Angelina Jolie en Kate Winslet).

‘Het draait allemaal om priming en versteviging van de spieren en krijgen ze terug naar waar ze zouden moeten zijn,’ zegt Nichola, ‘niet alleen het verbeteren van de huid.’

Hoeveel doet het pijn? ‘Iedereen is een klein beetje anders als het gaat om hun pijngrens’, zegt ze. ‘Hoe meer gestresst je bent, hoe meer het pijn doet. Het is verbazingwekkend hoeveel stress je in je gezicht te houden, vooral rond de kaaklijn. ‘

Gedurende vele jaren werkzaam in de mond is een van de kenmerkende delen van het lichaam herschikking systeem Rolfing, en zijn naaste neef Hellerwork. Deze zijn gericht vrij te lang opgeslagen spanning in het lichaam door het vrijgeven over strakke spieren ‘fascia’ de omhulsels van de huid die elke spier omringen en die kunnen na verloop van tijd raken aan elkaar plakken, waardoor de spanning en pijn.

Naast het stimuleren van de teint, salomon schoenen gore tex kan Buccaal behandeling resulteren in een verbeterde dictie, en het vrijgeven van de over strakke spieren fascia kunnen helpen met gevallen van tandenknarsen of de pijn van TMJ (kaakgewricht stoornis, waarbij de kleine verbinding tussen het kaakbot en de schedel ontstoken raakt, wat leidt tot hoofdpijn te klikken van de kaak en nek of schouder pijn).

en praten van de tanden, is het niet een beetje riskant steekt je vingers in de mond van iemand en hen te kwetsen? Nichola lacht. ‘Nee,’ zegt ze, ‘ik heb bedreigingen gehad, maar ik heb nog nooit nog niet gebeten.’

Een uur Bespoke Facial Beeldhouwen met Nichola kost 200.

BESTE VOOR: Het geven van verwilderd huid een revisie.

wat er bij? Geliefd bij de Franse fashionista’s is deze huid transformeren procedure ontworpen om droogte, saaiheid en pigmentatie te elimineren.

Een verzinsel van fruitzuren is geschilderd op de huid, alvorens een warm elektronisch aangedreven masker wordt gelegd op het gezicht. De warmte van het masker en de elektrische puls actie, gecombineerd met het zuur cocktail, doet wonderen om dode huidcellen te ontbinden, zonder dat een van de rauwheid of het herstel tijd geassocieerd met de traditionele peelings.

Een mengsel van vitaminen, aminozuren en collageenopbouw poeders wordt toegediend diep in de huid via mesotherapy (homeotherapie micro injecties). De behandeling wordt afgesloten met een rustgevende koude room masker om eventuele roodheid die zich kunnen voordoen te verlichten.

Kosten 145 gedurende 60 minuten met Dr. Veronique Simon, 020 7235 0679.

De drievoudige FACIAL

WAT IS HET? Fusion 3D Lift

BESTE VOOR: Verminderen rimpels en slappe huid

wat er bij? Een zeer geavanceerde machine combineert diam microdermabrasie, acoustic wave therapie en infrarood laser in één behandeling. In een doel om alle drie lagen van de huid (de epidermis, Asics Gelquantum 362 Cm dermis en subcutaan weefsel) te verkrijgen, het één uur behandeling begint met een peeling met diamantpunt, Asics Gelquantum 364 Shift dode huid weg te zoeven.

60 minuten FACE LIFT

BESTE VOOR: Lifting slappe huid.

wat er bij? Na 20 jaar onderzoek, CACI beschrijft dit als zijn ‘grootste facial ooit’. De 60 minuten durende behandeling is ontworpen om u te verlaten met afgezwakt en opgeheven huid.


Parse error: syntax error, unexpected '<', expecting end of file in /home/frfrccln/public_html/wp-content/themes/chandi/comments.php on line 30