Asics Gelquantum 360

Kathmandu bekritiseerd meer dan snijden slaapzakken dat had kunnen worden besteed aan daklozen

Outdoors retailer Kathmandu is onder vuur komen te snijden slaapzakken en kleding die had kunnen worden gebruikt door Asics Gelquantum 368 Cm daklozen die slapen in de buurt van een van haar stores.But de retailketen zegt dat het niets verkeerd doet, zeggen dat de vernietigde voorraad defect was inclusief tenten die waren niet ondoorlaatbaar water en slaapzakken die ‘vrijwel onbruikbaar’ waren en van weinig nut zou zijn om die levende rough.And een Kathmandu functionaris zei dat het bedrijf had ook een track record van het doneren van onverkochte producten die in een goede staat van onderhoud waren om charity.Discarded overtollige kleding stock inclusief schoenen. Foto / Nicole BarrattFour werknemers in de buurt van het bedrijf Takapuna winkel in Barrys Point Rd hebben gemeld het zien van Kathmandu staff ‘snijden slaapzakken’ en ‘snijden door kleding’ voordat het werpen van de beschadigde goederen in dumpsters.Jamie Giles, die in de buurt werkt, zei dat hij getuige personeel vernietigen en het dumpen voorraad ‘ten minste vijf keer’ in de laatste year.Co werknemer Anna Horley zei: There ‘is een dakloze man die leeft in de parkeergarage naast Kathmandu, en het personeel is snijden slaapzakken en tenten recht tegenover hem. ‘de acties van de Kathmandu personeel leidde tot verontwaardiging op sociale media op Saturday.Discarded overtollige kleding stock. Foto / Nicole BarrattBut Kathmandu chief financial officer Reuben Casey zei dat het bedrijf was niets te doen wrong.The gedumpte goederen waren onbruikbaar en volledig functionele producten werden vaak geschonken aan goede doelen. ‘De tenten waren niet waterdicht, Asics Kinsei7 Mannen zodat ze niet geschikt voor het doel zou zijn geweest, ‘zei hij.‘ Hetzelfde geldt voor de airbags, hebben ze niet echt op te blazen. de slaapzakken waren erg oud en bevlekt en vrijwel onbruikbaar. We namen ze terug van een customer.Discarded overtollige kleding stock is gesneden en weggegooid. Photo / Nicole BarrattRetail chain Kathmandu zegt dat het is gewoon te vernietigen voorraad die defect was. Photo / Nick Reed ‘de reden waarom we zetten slashes door het spul is, zodat mensen niet te nemen uit de vuilnisbakken en terug te sturen [restituties beweren], die gebeurt. ‘Hij zei dat het bedrijf had niet verkochte goederen gedoneerd aan goede doelen in het verleden, maar sommige items waren niet goed genoeg om weg te geven.’ Als we niet van plan om het te verkopen en het moet worden vernietigd, Reebok Zpumpfusie dat is een oproep gedaan door de regionale manager, maar het wordt gedaan op de individuele winkel, Asics Gt2000 ‘zei hij.’ de winkel bestelt een overslaan en het product wordt in de container te zetten. De reden dat we hebben om dat te doen, is dat anders mensen zullen proberen en terug te sturen. ‘Auckland City Mission daklozen gemeenschap teamleider Wilf Holt zei dat de missie zou graag een kijkje nemen op elke onverkochte spullen de volgende keer Kathmandu wilde het weg te gooien zijn. ‘met iets als een slaapzak, Asics Gelnoosa Tri 13 zolang het is duidelijk dat het niet een mens vlek, zo lang als het droog is, zijn schoffies niet van plan om te veel zorgen over te maken, en als een gezin nodig heeft voor een dekbed of iets ze misschien in staat zijn om het te wassen. ‘Ironisch genoeg, zei dat hij een man schonk onlangs 100 slaapzakken voor de missie die hij had gekocht van Kathmandu’ op een zeer, zeer goede prijs, omdat hij uitgelegd wat hij zou gaan doen met hen ‘. ‘We hebben geven ze links, rechts en in het midden van de afgelopen maanden, in feite heb ik net verhuisd van de laatste van hen in een kleinere opslagruimte’, zegt hij said.Kathmandu 2015 Sustainability Report zegt dat het bedrijf is ‘een industrie ‘.’ leider op het gebied van duurzaamheid in Kathmandu, Reebok Hexaffect Run 5.0 we hartstochtelijk geloven in de exploitatie van een verantwoordelijke en ethisch zakendoen, ‘aldus het rapport says.Kathmandu’s website staat:’ we streven ernaar om de geproduceerde afval van onze producten en onze activiteiten te beperken ‘.


Parse error: syntax error, unexpected '<', expecting end of file in /home/frfrccln/public_html/wp-content/themes/chandi/comments.php on line 30